Αποστολές σε Ελλάδα, Κύπρο, Γερμανία

Το κατάστημά μας:

Κομνηνών 25

Σέρρες, 621 25

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Το κατάστημά μας:

Κομνηνών 25

Σέρρες, 621 25

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Το κατάστημά μας:

Κομνηνών 25

Σέρρες, 621 25

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Οικονομικά Σετ Βάπτισης 2020

Τα πακέτα βάπτισης περιλαμβάνουν ρούχο βάπτισης για αγόρι ή κορίτσι. Πιο συγκεκριμένα για την εμφάνιση του αγοριού μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε κουστούμι ή sport σύνολο τα οποία αποτελούνται από σακάκι ή μπουφάν αντίστοιχα, πουκάμισο, γραβάτα ή παπιγιόν, παντελόνι και καπέλο. Αντίστοιχα τα βαπτιστικά σετ με ρούχα των κοριτσιών περιλαμβάνουν φορεματάκια φτιαγμένα από βαμβακερές δαντέλες και τούλια καθώς και μπαντάνα ή καπελάκι.

Για το πανωφόρι, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ζακετάκι, παλτό ή γούνα. Επιπλέον τα οικονομικά πακέτα βάπτισης περιέχουν τα ανατομικά δερμάτινα παπούτσια gorgino για αγόρι και κορίτσι. Εκτός από το ρούχο και το παπούτσι περιλαμβάνεται το σετ βάφτισης με λαδόπανα (μεγάλη πετσέτα, σεντονάκι, μυρόπανα και πετσέτα ιερέως) και το σετ λαδικών (μπουκάλι για λάδι, και σαπουνάκι).

Ολοκληρωμένα και Οικονομικά Βαπτιστικά Πακέτα

Στα πακέτα βάπτισης θα βρείτε στολισμένη λαμπάδα βάπτισης και στολισμένη τσάντα, τρόλεϊ ή ξύλινο μπαούλο στο θέμα τις επιλογής σας. Τα παραπάνω προϊόντα διατίθενται και στην κατηγορία οικονομικά σετ βάπτισης χωρίς ρούχο.