Αφού, λοιπόν, έχετε προσαρμοστεί λίγο ή πολύ στα νέα δεδομένα ήρθε η στιγμή να ξεκινήσετε τη διαδικασία προετοιμασίας της βάπτισής του, της ημέρας το μικράκι σας θα πάψει να ακούει στο «μπέμπης» ή «μπέμπα» και θα πάρει το δικό του όνομα.

Οι λεπτομέρειες που αφορούν στο μυστήριο της βάπτισης δεν είναι λίγες, ωστόσο δεν χρειάζεται να σας καταβάλει ανησυχία και άγχος σχετικά με το πώς θα προφτάσετε να τα φέρετε όλα εις πέραν. Το mpomponieres4you.gr δημιουργήθηκε με γνώμονα τη δική σας διευκόλυνση, προκειμένου να βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για τη βάπτιση του μικρού ή της μικρής σας χωρίς να χρειαστεί καν να βγείτε από το σπίτι. Αρκεί να εκμεταλλευτείτε την ώρα που το μικράκι σας κοιμάται και να κάνετε μια περιήγηση στο eshop μας, όπου θα διαπιστώσετε τη μεγαλύτερη ποικιλία οικονομικών πακέτων βάπτισης για αγόρι ή κορίτσι.

Πακέτα Βάπτισης

Τα αμέτρητα σχέδια και χρώματα θα σας εμπνεύσουν ακόμη και για το θέμα της βάπτισης, εάν δεν το έχετε αποφασίσει ακόμη. Έχουμε φροντίσει να δημιουργήσουμε οικονομικά πακέτα βάπτισης με ρούχα, τα οποία είναι 100% ολοκληρωμένα αφού περιέχουν το βαπτιστικό ρούχο , τα παπούτσια, τα λαδόπανα, τη λαμπάδα, την τσάντα, το σετ λαδικών και 3 κεριά. Με τα πακέτα αυτά εξοικονομείτε πολύ χρόνο, αφού δεν θα χρειαστεί να αναζητήσετε μεμονωμένα όλα εκείνα τα επιμέρους προϊόντα που είναι απαραίτητα για την πραγμάτωση του μυστηρίου. Αδιαμφισβήτητο το γεγονός ότι εξασφαλίζετε το πακέτο βάπτισης σε ιδιαιτέρως ελκυστική τιμή.

Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε ότι έχουμε επιμεληθεί το κάθε πακέτο βάπτισης με ιδιαίτερη προσοχή προκειμένου να είναι απόλυτα εναρμονισμένα όλα τα προϊόντα ως προς το θέμα της βάπτισης αλλά και να ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Έτσι, λοιπόν, θα βρείτε πακέτο βάπτισης για αγόρι με θέμα μουστάκι και καπέλο, με θέμα βέσπα κ.α.

Ενώ από τα οικονομικά πακέτα βάπτισης για κορίτσι ξεχωρίζει το θέμα μπαλαρίνα και η κορώνα για τις μικρές σας πριγκίπισσες.

Με απίστευτη διάθεση να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη και να σας εξυπηρετήσουμε όποια κι αν είναι η επιθυμία σας, σας δίνουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε ξεχωριστά το ρούχο βάπτισης στην περίπτωση που αυτό που περιλαμβάνεται στα ήδη έτοιμα πακέτα δεν σας καλύπτει.

Στο eshop μας θα βρείτε τα πάντα γύρω από τη βάπτιση, από προσκλητήρια και μπομπονιέρες μέχρι υλικά για να δημιουργήσετε μόνες σας τις μπομπονιέρες της βάπτισης στην περίπτωση που έχετε διαθέσιμο χρόνο και θέλετε να δώσετε την προσωπική σας πινελιά στην πρώτη μεγάλη και σημαντική στιγμή της ζωής του μωρού σας.