Στις μέρες μας, ομολογουμένως τα σύμβολα της βάπτισης έχουν αποκτήσει καλώς ή κακώς έναν πιο lifestyle χαρακτήρα. Έτσι, αφού επιλεγεί το θέμα της βάπτισης, τα χρώματα και τα σύμβολα που θα κυριαρχήσουν, συνηθίζεται όλες οι λεπτομέρειες του μυστηρίου, όπως είναι ο στολισμός της κολυμπήθρας, ο εξωτερικός στολισμός της εκκλησίας, η λαμπάδα, ακόμη και οι μπομπονιέρες και τα προσκλητήρια της βάπτισης να ακολουθούν τους χρωματικούς κανόνες προκειμένου να υπάρχει μια ομοιομορφία στο αποτέλεσμα.

Έτσι, λοιπόν, αν βρίσκεστε σε αυτό το στάδιο και αναζητάτε τη λαμπάδα που θα συμπληρώσει και θα ολοκληρώσει το concept ρίξτε μια ματιά στις οικονομικές και εντυπωσιακές λαμπάδες βάπτισης για αγόρι και κορίτσι που υπάρχουν στο eshop μας.

Βαμβακερά υφάσματα, τούλια, γάζα ή τσουβάλι, δαντέλες και ποικίλα διακοσμητικά στοιχεία όπως μαξιλαράκια, κορδέλες, ξύλινα στοιχεία σε διάφορα σχέδια και χρωματικούς συνδυασμούς συνθέτουν τις πιο εντυπωσιακές λαμπάδες για κάθε θέμα: ναυτικό, ρομαντικό, με cartoon, vintage, μοντέρνο ή πιο λιτό και κλασικό.