Τι συμβολίζουν τα στέφανα γάμου

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο συμβολισμός τους έχει ιδιαίτερη σημασία για το νεόνυμφο ζευγάρι αφού οι δύο κύκλοι της ζωής ενώνονται σε έναν, όπως είναι ενωμένοι δύο κρίκοι στην αλυσίδα της ζωής. Από εδώ και στο εξής καλούνται να πράττουν με σύνεση, σοφία, αγάπη, κατανόηση και δικαιοσύνη και να κάνουν άμετρες θυσίες αμφότεροι για να μπορέσουν να διατηρήσουν την οικογένεια που μόλις δημιούργησαν με την ένωσή τους ενώπιον Θεού και ανθρώπων.

Η επιλογή

Παλαιότερα οι επιλογές σε ό,τι αφορά στην αισθητική και το design αυτού του ιδιαίτερου συμβόλου του γάμου ήταν περιορισμένες. Τα τελευταία χρόνια, όμως, οι νέες τάσεις δημιούργησαν και νέες ανάγκες. Έτσι, εκτός από τα πιο κλασικά ασημένια και επάργυρα στέφανα γάμου, τώρα μπορούμε να επιλέξουμε και ανάμεσα σε vintage, πορσελάνινα και μια πληθώρα άλλων σχεδίων.

Τα πάντα περιστρέφονται γύρω από το νυφικό και το στυλ του γάμου. Αν έχετε επιλέξει το νυφικό σας και έχετε φανταστεί σε τι στυλ θα θέλατε να κινηθεί ο στολισμός της εκκλησίας και του κέντρου δεξιώσεων όπου θα ακολουθήσει το πάρτυ μετά, τότε θα σας είναι πολύ εύκολο να επιλέξετε τα στέφανα με τα οποία ο ιερέας κι έπειτα οι κουμπάροι θα ενώσουν τις ζωές σας σε μία.

Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια μικρή περιουσία για να είναι όμορφα τα στέφανα του γάμου σας. Οι καιροί είναι χαλαιποί κι εμείς στεκόμαστε κοντά σας, προσφέροντάς σας οικονομικά στέφανα γάμου που δεν στερούνται ομορφιάς και αισθητικής. Έτσι στο e-shop μας θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία από στέφανα γάμου που κοστίζουν έως 30 ευρώ.

Εάν είστε ρομαντική φύση και έχετε επιλέξει να κινηθείτε σε αυτούς τους ρυθμούς και στο γάμο σας τότε τα vintage στέφανα γάμου και τα στέφανα γάμου από πορσελάνη θα σας ενθουσιάσουν. Όλοι οι παρεβρισκόμενοι θα εντυπωσιαστούν από την ικανότητά σας να συνδυάσετε ακόμη και τα στέφανά σας με το στυλ του γάμου σας. Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία τους μοιάζουν βγαλμένα από το σεντούκι της γιαγιάς. Κορδέλες και ανθάκια, χάντρες-κρυσταλλάκια και τρέσες από πέρλες περιπλέοκονται μεταξύ τους και δημιουργούν ένα αποτέλεσμα άκρως εντυπωσιακό. Μη παραξενευτείτε εάν μετά το γάμο σας σας ρωτήσουν για την πηγή των επιλογών σας. Σίγουρα θα υπάρξουν μέλλουσες νυφούλες που θα θέλουν να μάθουν τις πηγές της επιτυχίας σας.

Αν πάλι κινείστε σε πιο κλασικές και safe επιλογές, τότε στις κατηγορίες επάργυρα στέφανα γάμου και ασημένια στέφανα γάμου θα βρείτε ακριβώς ό,τι ψάχνετε. Το κλασικό άλλωστε είναι διαχρονικό και παραμένει αναλλοίωτο στο πέρασμα του χρόνου. Περίτεχνα και πιο απλά σχέδια είναι εδώ για να καλύψουν κάθε ανάγκη και κάθε γούστο.